دانلود تحقیق درباره 18 مواد غذایی در حفاظت از سیستم قلبی عروقی

نوع فایل
حجم فایل
تعداد صفحه
تاریخ انتشار
10 آذر 1397
دسته بندی
تعداد بازدید
38 بازدید
۴,۹۵۰ تومان
افزودن به سبد خرید
  خرید این محصول

18 مواد غذایی در حفاظت از سیستم قلبی عروقی

سیستم قلبی عروقی

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات:15صفحه

 کامل ترین تحقیق درباره 18 مواد غذایی در حفاظت از سیستم قلبی عروقی رژیم غذایی مدیترانه‌ای ویژگی‌های محافظ قلب را نشان می‌دهد. این دو مطالعه اپیدمیولوژیک

  • فهرست تحقیق سیستم قلبی عروقی

  •  علت آترواسکلروز
  • تأثیر خاصی از اجزای Dict
  • کاهش عرضه انرژی
  • کنترل رژیم غذایی لیپیدها
  • اثر محافظتی فیبرهای غذایی و آنتی اکسید آن‌ها
  • مواد معدنی
  • اصلاح دیکستیک هموستین آی سی وسل (Icvcl)
  • داروهای ضد قارچ خوراکی
  • توصیه‌های عمومی رژیم غذایی برای حفاظت از سیستم قلبی عروقی
  • رژیم غذایی شیوه زندگی و بیماری‌های قلبی عروقی
  • خلاصه
  • منابع

داروهای اپیدمیولوژیک نشان می‌دهد که در کشورهای صنعتی با ملیت بالا مهم‌ترین علت مرگ‌ومیر ناشی

از بیماری قلبی عروقی (CVD) است که 50% از کل مرگ‌ومیر را تشکیل می‌دهد.

مرگ‌ومیر ناشی از CVD اختلافات مهم میان کشورهای مختلف را نشان می‌دهد.

کمترین میزان آن در ژاپن، فرانسه، اسپانیا و ایتالیا از 50 تا 150 مورد در هر 100000 ساکن

بین 40 تا 69 ساله و بالاترین مرگ‌ومیر از (CVD) در کشورهای اتحاد جماهیر شوروی سابق،

جمهوری چک، مجارستان و ایرلند از 400 تا 500 مرگ‌ومیر در هر 100000 ساکن در گروه سنی

مشابه (Benzie, 1999). فرم‌های زیر از آترواسکلروز تشخیص داده می‌شود.

  • بیماری قلبی ایسکمیک (IHD)
  • بیماری عروق مغزی
  • بیماری عروق خونی

ویژگی‌های شیمیایی و کمبود مواد غذایی در سیستم قلبی عروقی

جوهر این بیماری‌ها ضایعات ارگان‌های ناشی از جریان خون خفیف، خون‌ریزی مفرط است. اصل این پدیده کاهش لومن عروق شریان، نتیجه ضخیم شدن.

دیواره به نام پلاک آتروا اسکلروز است. پلاک ظاهری پلاک آتروا اسکلروز یک فرآیند طولانی است، گاهی اوقات 30 تا 40 سال طول می‌کشد.

اولین شواهد در این مورد در سربازان جوان ارتش ایلات متحده که در جنگ کره شمالی زخمی شده‌اند، یافت شد.

آسیب اندوتلیوم عروق نقش مهمی در شکل‌گیری تغییر شکل آتروااسکلروز اولیه ایفا می‌کند.

این ناشی از التهاب و نفوذ دیواره عروق توسط ماکروفاژها، تکثیر میوزیت ها به اندوتلیوم عروق

خونی و انتقال لیپوپروتئین‌های تکثیرشده به سلول‌ها است که عروق خونی ایجاد می‌کنند.

علائم آتروا اسکلروز، به‌عنوان اثر ایسکمی اندام، زمانی که قطر یک رگ خون تأمین بیش از75% از لومن اولیه کاهش می‌یابد.

پلاک در حال رشد به داخل رگ‌های خونی وارد می‌شود و سبب آسیب رساندن به بافت‌های اطراف می‌شود

و به دنبال آن چسبندگی و تجمع ترومبویست ها، تشکیل ترومبوز و معمولاً تنگ شدن ناگهانی یا انسداد لومن عروقی.

جزء اصلی پلاک آتروا اسکلروز، کلسترول است. بنابراین سنتز، حمل‌ونقل و متابولیسم آن به‌عنوان متابولیسم

کلی لیپدها به‌شدت با تشکیل آتروا اسکلروز و علائم آن ارتباط دارد.

فرآیند تشکیل پلاک بسیار پیچیده است.

همچنین بسیاری از عوامل غیر لایپید وجود دارد که بر روی یکپارچگی دیواره عروق اثر می‌گذارند.

(جدول 1- 18را ببینید) و در میان آن‌ها هموسیستئین، تعادل حالت اکسیداسیون، عوامل ضد و پروترومبوتیک،

وازودیلاتورها، عروق کرونو، و عوامل ضدالتهابی و ضدالتهابی را می‌توان ذکر کرد.

در واقع حدود 400 عامل شناخته‌شده در CVD وجود دارد.

یکی از قوی‌ترین عوامل خطر شناخته‌شده با بالاترین فراوانی، سندرم متابولیک است.

چاقی شکمی که به‌وسیله نسبت دور کمر به ران (WHR) فشارخون بالا، اختلال ؟؟ و اختلالات چربی تعریف می‌شود،

جزءِ متشکل از سندروم متابولیک است. (جدول 2- 18را ببینید)

فراوانی سندروم متابولیک در جمعیت آمریکا در حدود 20 سال حدود  6 درصد و در افراد بالای 60 سال 5/43 درصد است.

در لهستان در افراد بالای 60 سال، 5/39 درصد است. (2001، Expert Panel) CVD یکی از شایع‌ترین علل بستری است.

علاوه بر این مرگ‌ومیر ناگهانی به علت دلایل مرتبط با CVD، اغلب در بیماران بدون علائم قبلی رخ می‌دهد.

جدول 1-18

عوامل خطرناک از لیپید و غیرچربی در بیماران مبتلا به آتروا اسکلروزیس سیستم قلبی عروقی

لیپید

لیپید ترشیال گلیسیرین

لیپوپروتئین‌های باقی‌مانده

کوچک و چگال LDL

لیپو پروتئین

سندرم متابولیک

بدون لغزش

هموسیستئین

عوامل ترومبوتیک

عوامل التهابی

عدم تحمل گلوکز

سندرم متابولیک

 

مواد غذایی در محافظت از سیستم قلب و عروق

کامل ترین تحقیق درباره 18 مواد غذایی در حفاظت از سیستم قلبی عروقی رژیم غذایی مدیترانه‌ای ویژگی‌های محافظ قلب را نشان می‌دهد. این دو مطالعه اپیدمیولوژیک

جدول 2-18

معیارهای تشخیص سندرم متابولیک در سیستم قلبی عروقی

ATP III

1/6

69/1

04/1 >

29/1>

30<

102<

88<

85/130<

کد

6/5

7/1

9/0

30/1

30<

80<

24<

90/140<

پارامتریک

گلوکز ناشتا (میلی‌متر/ دسی‌متر)

تری میل گلیسیرول ()

HDL.C ()

مردان

زنان

 

دور کمر(سانتی‌متر)

مردان

زنان

فشارخون ( )

  داده‌های فدراسیون بین‌المللی دیابت، 2005، دیابت در کنترل، اطلاعات از، Ford، W.H، Giles، E.s و W.H، Dietz

(مجله انجمن پزشکی آمریکا) و 35-356 (مجله‌ی انجمن پزشکی آمریکا) 28 و Jama برای گزارش سوم برنامه

کارشناس ATPIII برنامه آموزشی ملی کلسترول در تشخیص، ارزیابی و درمان کلسترول خون بالا در بزرگ‌سالان است.

جدول 3- 18

عوامل خطر اصلی بیماری‌های قلبی عروقی، اصلاح و غیر تغییریافته

کامل ترین تحقیق درباره 18 مواد غذایی در حفاظت از سیستم قلبی عروقی رژیم غذایی مدیترانه‌ای ویژگی‌های محافظ قلب را نشان می‌دهد. این دو مطالعه اپیدمیولوژیک

قابل‌تغییر نیست

سن

رابطه جنسی

صفات ژنتیکی

اصلاح‌پذیر

رژیم غذایی خام

چاقی

کمبود ضایعات بدنی

فشارخون

دیابت

کلسترول LDL بالا

مطالعه بیشتر

   راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.